Hoppa till sidans innehåll

Gemensamma aktiviteter 2018-2019

2018-05-13 10:24
I samband med Östsvenskas årsmöte hölls ett planeringsmöte för säsongens gemensamma aktiviteter. Nedan följer de aktiviteter vi planerade att genomföra
  • Uppdaterad: 2018-05-13 10:24

I samband med Östsvenskas årsmöte hölls ett planeringsmöte för säsongens gemensamma aktiviteter. Nedan följer de aktiviteter vi planerade att genomföra. Vid varje aktivitet står en ansvarig. Det är den som håller i att aktiviteten blir av. Vill du vara men och hjälpa till med någon aktivitet så hör av dig till ansvarig.

 

Först träffen på Östermalms IP är till för alla åldrar från skridskoskola till veteran. Östsvenska står för alla kostnader på den träffen. Inbjudan kommer att skicka ut med mail till alla klubbar, publicerar på hemsidan och på Facebook. För de övriga aktiviteterna kommer Östsvenskas styrelse fatta beslut om hur stor del av kostnaden de står för och detta kommer att framgå på inbjudan när den kommer för respektive aktivitet.

 

På lägren hålls inom regionen hoppas vi på manngrann uppslutning av de aktiva och ledare.

 

Datum

Aktiviet

Ansvarig

16 Juni

Endagarsläger Östermalms IP

Maria Petersson

Prel 6-12 Augusti

Sommaris i Hamar

Mia Folke

8-9 September

Barmarksläger i Lillsved

Maria Petersson

September

Relita?

IF Thor?

Prel. 29-20 September

Shorttrackläger Husby

Fredrik Decker

Oktober

Läger i Västerås

Mia Folke

Prel. Hösten

Polen eller annan plats. Longtrackläger för Juniorer.

Fredrik Decker

Aug-Oktober

Ett ispass per helg i bandyhallen i Västerås. Mia kollar med istidsbokningen om det är möjligt.

Mia Folke

 

Samtliga inbjudningar publiceras som beskrivs ovan. I år fortsätter satsningen på juniorer med en ”på snabb is” resa preliminärt till Polen. För att få med även de yngre åkarna genomförs ett läger i Hamar på sommarisen tillsammans med juniorer, veteraner och övriga intresserade.

 

Lägg märke till att flera aktiviteter har preliminära datum. Detta då vi inte vet ännu när de kan bli av. Vi uppmanar var och en att även kolla in förbundets kalender då det är många läger på gång. Bland annat öppna läger arrangerade av förbundet ihop med deras satsningar på Unga Blågult, Moralägret, läger i Vänersborg och Malmö.

Skribent: Per Nilsson
Epost: Adressen Gömd langsiktigutvecklingsplan

webshop

Postadress:
Östsvenska Skridskoförbundet
C/o Per Nilsson, Kivsta 137
733 94 Sala

Kontakt:
Tel: 021-33 67 67
E-post: This is a mailto link

Se all info

SISU

Svenskidrott