Hoppa till sidans innehåll

Verksamhets- och styrdokument


Beskriver förbundet, arbetssätt, beslutsvägar, styrdokument mm

Policy för ekonomiska ersättningar 
Beslutad inriktning för ersättningar som betalas av förbundet
 
Stadgemall för idrottsförening Som stöd till föreningarna har RF sedan lång tid tillbaka tillhandahållit en stadgemall, RF:s Normalstadgar för Idrottsföreningar. Normalstadgarna är i sig inga stadgar utan ska ses som ett underlag för upprättande av föreningarnas egna stadgar.

Stadgar
Förbundets stadgar är ett viktigt dokument och är själva grundet för verksamheten. Stadgarna skall hållas aktuella och Svenska Skridskoförbundet uppdaterade sina stadgar efter förbundsmötet 2005 och 2011
Beslutad plan för verksamhet 2017

Verksamhetsberättelser 
Förbundets verksamhetsberättelser och bokslut 

Verksamhetsinriktning 
Beslutad inriktning på förbundets verksamhet

Vision  Vad svensk skridsko vill – visionen
Visionen är att svensk skridsko ska uppfattas som en attraktiv idrott – vinter och sommar, för både gammal och ung och med aktiviteter som skapar meningsfullhet för de som deltar, både aktiva och ledare.

Våra fem idrotter  – hastighet, short track, inline, roller derby och långfärdsskridsko ska erbjuda möjligheter – tränings- och tävlingsformer som lyfter fram det fartfyllda och lockar både tjejer och killar, kvinnor och män.

Både föreningar och förbundet ska erbjuda tillfällen där aktiva och ledare prövar och lär av de olika disciplinerna för att stärka både prestationsutveckling och resultatframgång.

I visionen finns också tillgång till anläggningar både inom- och utomhus runt om i Sverige för att möjliggöra för så många som möjligt att pröva och utöva skridskoåkning, samt att antalet föreningsmedlemmar ökat till nivån som var under 70-talet.


Förbundets och föreningarnas verksamheter anpassas till omvärldens och samtidens möjligheter och utmaningar.


Uppdaterad: 04 SEP 2018 07:42 Skribent: Anne Österberg


langsiktigutvecklingsplan
Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

SISU