Hoppa till sidans innehåll

Föreningsutvecklingsträff

20 OKT 2017 10:07
Örebro Roller Derby bjuder tillsammans med Svenska Skridskoförbundet och SISU Örebro in till en nationell föreningsutvecklingsträff för landets alla Roller Derby-föreningar!
  • Skapad: 20 OKT 2017 10:07

Träffen är riktad till tränare och styrelsemedlemmar i föreningarna, och denna helg är ett tillfälle att utbyta erfarenheter, tankar och idéer kring träningsupplägg, uppdraget som tränare eller styrelseperson samt praktiskt föreningsarbete. Hur jobbar vi i våra olika föreningar? Vad kan vi göra för att föreningen ska utvecklas och vilka verktyg kan vi använda? Hur fungerar våra arbetsgrupper,vår sponsring, hur lägger vi upp våra träningar på olika nivåer, och hur får vi till en bra balans mellan föreningsarbete, träningar och resten av livet?

Det kommer att hållas separata gruppdiskussioner för tränare och för styrelser i olika mötesrum, men vi samlas till två gemensamma pass om HBTQ/bemötande/inkludering samt stresshantering/idrottspsykologi. Till vår hjälp i samtalet om bemötande och inkludering har vi Ida/Homewrecker Hilda från Gothenburg Roller Derby!

Datum: 25-26 november
Start med gemensam lunch lördag 12.00.
Vi bjuder på lunch på lördagen. Vi bjuder även på fika/mellanmål under dagarna, middag ordnar en själv på kvällen.
Vi avslutar träffen söndag kl 12.00.
Plats: SISU Örebro, Karlsgatan 28 Örebro

Sista anmälningsdag: 30 oktober!
Direkt efter sista anmälningsdag kommer vi att kontakta er och bekräfta att ni har fått platser, och hur många ni kan skicka från er förening. Är det stort intresse för träffen, så kommer vi att fördela platserna så att varje förening kan skicka en eller två representanter.


Boende:
Föreningarna ordnar och står för kostnaden för sitt eget boende. Livin´ vandrarhem har bra och prisvärda rum i olika prisklass - både dubbelrum, trebädds- och fyrbäddsrum samt sovsalar. De kommer att försöka hålla några rum till oss tills efter sista anmälningsdag 30 oktober, så kontakta dem direkt när ni får bekräftelse på er anmälan från oss! (Nämn då att ni kommer från en Roller Derby-förening pga preliminärbokningen hos dem)

Deltagaravgift: 350 kr/person
I deltagaravgiften ingår fika/mellanmål båda dagarna samt lunch på lördagen.

OBS: Deltagande föreningar kan söka bidrag från Idrottslyftet hos Skridskoförbundet. Bidrag lämnas för deltagaravgiften samt för del av resekostnad beroende på hur långt föreningen har att resa. Gemensamma bilresor är det mest ekonomiska och ersättning lämnas med den skattefria milersättningen på 18.50kr/mil. Har ni mer än 40 mil enkel resa lämnas bidrag på hela resan, mellan 15-39 mil enkel resa ges bidrag på 50 % av resekostnaden.

Har ni frågor, maila till This is a mailto link

Anmäl er via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfiRWLpdjueiz1cXEsJ274KV54X_-w3h_kWpFhN4hiHNgamzA/viewform

Skribent: Sofia Larsson
Epost: Adressen Gömd

Svenska Skridskoförbundet
Besöksadress
Idrottens Hus
Skansbrogatan 7
Stockholm
Växel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link

 

 Sticky

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU