Hoppa till sidans innehåll

Distans-SM 2020

01 OKT 2020 12:01
Sundsvalls SK har gett klartecken på att man arrangerar Distans-SM 2020 i samband med Gärdehovspokalen mellan den 5-6:e december 2020.
  • Skapad: 01 OKT 2020 12:01

SM 2020 som skulle genomförts i Hagaström tidigare i år fick ställas in pga isbrist. Vi har letat efter en tänkbar arrangör som dels har en arena som uppfyller både banmått som säkerhetskrav, samt tittat på olika akternativa lösningar. Vi har nu landat det med att vi kommer att genomföra ett distansmästerskap för klasserna juniorer och seniorer. Per idag tittar vi på om det är möjligt att genomföra samtliga distanser eller om vi ska reducera ner antalet distanser. Ett spikat upplägg för tävingen kommer att publiceras framöver.

Vi kommer skicka ut en inbjudan för Distans-SM där det är viktigt att man anmäler sig i tid och på de distanserna som avser att tävla i.
Vi kommer att utgå från de klasserna och rankingtider som låg till grund för det planerade datumet då det skulle arrangerats i Hagaström. Här hittar du rankinglistorna. 
Om Sundsvalls SK anser att man är i behov av extra funktionärer, så kommer vi ställa som krav att minst en person från deltagande föreningar ska bistå Sundsvalls SK & Svenska Skridskoförbundet med hjälp. Mer info kommer att publiceras i inbjudan. 

Med tanke på rådande läge kring Covid-19 så kommer vi inte arrangera någon SM-bankett.

Vad gäller SM för våra veteranklasser så är det en fråga vi per idag arbetar med. Vi kommer att ge er mer information framöver.

Svenska Skridskoförbundet vill rikta ett stort tack till Sundsvalls SK som har tackat ja till arrangemanget. Tillsammans kommer vi arbeta för att det bli ett bra mästerskap.

Skribent: Mattias Hadders
Epost: Adressen Gömd

Svenska Skridskoförbundet
Besöksadress
Idrottens Hus
Skansbrogatan 7
Stockholm
Växel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link


langsiktigutvecklingsplan


Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU