Hoppa till sidans innehåll

Intresserad av utbildning?

01 DEC 2020 13:33
Då vi för tillfället inte genomför några tävlingar ges möjligheten att utbilda sig istället. Utbildningen riktas mot grundläggande funktionärskunskaper och att arrangera en tävling i hastighetsåkning.
  • Uppdaterad: 01 DEC 2020 13:33

Coronapandemin har bl.a inneburit att vi inte ska genomföra några nationella tävlingar. Vi vet att det är många som längtar efter att få dra på sig tävlingstrikån och ställa sig på startlinjen igen. Om vi alla tar vårat ansvar och är noga med att hålla avstånd och god handhygien så kanske det innebär att tävlingsdelen inom kort kan återuppta igen.

För att en nationell tävling ska bli så bra som möjligt krävs det både kunskap i hur man arrangerar en tävling samt vilka funktionärsposter som är nödvändiga att tillsätta. Vi erbjuder nu en grundläggande funktionärsutbildning och hur man arrangerar en tävling i hastighetsåkning. Utbildningen riktas till alla våra medlemmar som både vill fräscha upp minnet eller kanske vill ta det första steget att få utökade kunskaper i ämnet. 

Utbildningen sker digitalt vilket innebär att man får utbildningsmaterial via mail och att man kan sitta hemma och genomföra utbildningen. Utbildningens upplägg är att man får läsa igenom utbildningsmaterialet samt besvara ett antal frågor som är kopplat till innehållet. När man känner sig färdig så skickar man sina svar till This is a mailto link och därefter deltar man i en obligatorisk träff via Teams.

Du kan välja att genomföra utbildningen privat eller i en gemensam föreningsaktivitet. Svenska Skridskoförbundet kan bistå er med att registrera utbildningstimmar. Per idag har vi fyra föreningar som har visat ett positivt intresse och har delvis påbörjat utbildningen eller är i uppstarten.

Denna utbildningen är också det första steget in till vidareutbildningar inom Skiljedomare och Starters. De två sistnämnda arbetar vi med att också genomföra digitala.

Är du eller din förening intresserad? Kontakta oss på This is a mailto link så tar vi dialogen vidare. Det går också bra att ringa till 0725168797.

Skribent: Mattias Hadders
Epost: Adressen Gömd

Svenska Skridskoförbundet
Besöksadress
Idrottens Hus
Skansbrogatan 7
Stockholm
Växel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link


langsiktigutvecklingsplan


Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU