Hoppa till sidans innehåll
Foto: Szymon Sikora

Nils van der Poel åter in i SOK, Topp och Talangprogram

28 SEP 2020 10:28
Efter att ha haft en time out från skridsko, samt från SOK's Topp och Talang satsning är nu Nils van der Poel åter i full satsning på skridsko. Kommande veckan kommer Nils befinna sig i Inzell för träning på is tillsammans med Olympisk offensiv.
  • Uppdaterad: 28 SEP 2020 10:28

 Efter OS 2018 och allround VM i Amsterdam valde Nils att åter ta en timeout från skridskoåkning för att bland annat fokusera på utbildning och en alternativ träningsväg. 

Tillsammans med Nils och Johan Röjler som är Nils personliga tränare har förbundet jobbat gemensamt för att Nils åter skall kunna ingå i SOK's stödprogram Topp och Talang med sikte på det kommande OS. Denna process har resulterat i att Nils nu åter ingår i programmet med en specialsydd plan för läger, tävlingar och stödfunktioner såsom ekonomiskt stöd för sig och tränaren Johan Röjler. Planen är framtagen i samverkan mellan Nils, Johan, förbundet och SOK.

Den kommande veckan kommer Nils och Johan att befinna sig på is i Inzell där även förbundets satsning Olympisk offensiv befinner sig. 

Vi ser fram emot en spännande säsong för såväl Nils som för våra övriga aktiva, även om den pågående pandemin ställer en rad utmaningar på verksamheten och de planer som finns.

Skribent: Bent Erik Brenden
Epost: Adressen Gömd

Svenska Skridskoförbundet
Besöksadress
Idrottens Hus
Skansbrogatan 7
Stockholm
Växel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link


langsiktigutvecklingsplan


Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU