Hoppa till sidans innehåll

Summering från STP i Inzell

29 FEB 2016 14:23
Säsongens sista STP läger är nu avslutat och vi summerar ihop en lyckad säsong.
  • Skapad: 29 FEB 2016 14:23

ISU-projektet har nu gjort sitt sista träningsläger för säsongen. Med på detta läger var David Andersson, Nils van der Poel, Gustav Åkesson och Kevin Mercanton. Tyvärr blev Adam Axelsson sjuk och kunde inte deltaga. Toltalt så var vi 18 aktiva och 4 tränare/ledare från Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Lägrets tema var formtoppning och föreberedelser mot helgens avslutande tävling. Med resultaten i handen så lyckades vi med vårt tema då så gott som alla i gruppen noterade personliga rekord.

Nu startar förberedelserna inför nästa säsong, där frågor som vart och när vi ska ha lägren, vilka åkare ska få erbjudande att vara med samt vilken inritkning och fokus vi ska ha. Vi har lärt oss mycket under åren som vi tar med oss i planeringsarbetet. Ett svar som vi redan har fått är att denna säsongen har varit klart den bästa. Åkarna har utvecklats och vi upplever att alla gör ett otroligt gott arbete tillsammans, och på isen hjälper och stöttar de varandra på ett positivt sätt. Av den dialog vi har haft med åkarna så är de väldigt nöjda & upplever att denna säsongens läger har varit den bästa. Vi ledare känner att vi har kommit varandra närmare dialogen kring hur vi kan skapa de bästa förutsättningarna för de aktiva och hjälpa varandra i vår personliga utveckling som tränare.

Skribent: Mattias Hadders

Svenska Skridskoförbundet
Besöksadress
Idrottens Hus
Skansbrogatan 7
Stockholm
Växel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link


langsiktigutvecklingsplan


Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU