Hoppa till sidans innehåll

Dagens rapport

09 JUN 2016 16:29

  • Uppdaterad: 09 JUN 2016 16:59

HEJ !

Från dagens överläggningar - torsdagens - finns en speciell händelse att berätta. Det pågår givetvis mycket lobbying inför valen men frågan är inte om en av kandidaterna till ordförandeposten gjorde ett rejält övertramp och har slagit något sorts rekord i sina ambitioner att bli vald. Jag låter er gissa vem och det är inte en fransman och inte en holländare, ej heller en britt. Personen ifråga hade det dåliga omdömet att bjuda in till "party" med en inbjudan som låg på delegaternas rum i måndagskväll. "Party" utlovade en trevlig överraskning till alla som kommer och det hela var en hyllning från kandidaten till avgående ordföranden sas det.

Denna senare var uppenbarligen ovetande om det hela och kunde natutligtvis inte ställa upp på en kandidats party då han därmed skulle ge just denne kandidat en fördel vid jämförelse med andra. Sjäva regerade vi direkt och ställde frågor till ISU om det verkligen kunde gå till så här? Idag fick vi svaret och Cinquanta hade "Läst lusen" av kandidaten och denne fick idag lägga ett nytt kuvert på delegaternas rum där det meddelades att "partyt" var inställt.

Så kan det gå till och givetvis ger detta en fadd smak i  munnen kanske t.o.m på de som har tänkt rösta på just denne person. Annars en lugn dag, Jan Dijkema har lotsat oss på ett bra sätt igenom alla frågor i tekniska kommittén så vi fick en ledig eftermiddag idag med sol och vila på stranden - inte illa....

MVH

 

Roger

 

 

 

 

 

 

 

         

Skribent: Anne Österberg
Epost: This is a mailto link


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU