Hoppa till sidans innehåll

Sista Congressdagen

10 JUN 2016 14:14
  • Uppdaterad: 10 JUN 2016 14:34

Så är vi nu inne på sista Kongressdagen. Det som talats om mest om under dagarna fick ni sin upplösning - valet av personer till olika poster inom ISU. Sammanfattningsvis kan man säga att utfallet blev i stort sett helt i enlighet med vad vi hade för syn på personer till posterna.

Jan Dijkema till ordförande var väl inte helt överraskande och i linje med vad vi själva hade för uppfattning. Som vice president för Speed Skating blev det Tron Espeli och det var väl heller ingen överraskning. När det gäller ledamöter till styrelsen - council - var det bara på en punkt som utfallet avvek från hur vi la våra röster för de ledamöter som skulle representera speed skating  - 5 st - under den kommande perioden.

 

När det gäller ledamöter till tekniska kommittén för "Long Track" var det heller inga överraskningar. Ordförande blev Alexander Kibalko och ledamöter blev på sätt vi har anledning se som helt OK. För Short Track blev Nathalie Lambert ordförande och i övrigt med bl.a. Reinier OOstheim som still going strong ledamot. 

Nu pågår avslutning med hedersbettygelser till avgånde personer, nu till hotell och nedpackning för hemresa.

 

MVH

Roger

Skribent: Anne Österberg
Epost: This is a mailto link


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU