Hoppa till sidans innehåll

Föreningsbesök i Hagaström

31 MAJ 2018 20:15
Som ett led i SSF's utvecklingsarbete och arbete med Making a Better Skating Nation 2025 kommer vi under 2018 att göra föreningsbesök till i första hand de 34 föreningar som har svarat på Making a Better Skating Nation enkäten.
  • Skapad: 31 MAJ 2018 20:15

Det första föreningsbesöket med utgångspunkt i denna enkäten var Hagaströms SK. Sofia Larsson och Bent Erik Brenden fick under en söndag möjligheten att först få träffa några av de aktiva för ett träningspass, sedan genomfördes en inledande dialog med tränare och ledare i föreningen innan dagen avslutade med ett möte med föreningens styrelse. 

 

Möte med Hagaströms SK's styrelse på Hagaströms IP

Träffen handlar om att gemensamt arbeta för att utveckla och stärka föreningarna med utgångspunkt i SSF's och föreningarnas värdegrund, riktlinjer och ramar. SSF's strategiarbete mot 2025 är Making a Better Skating Nation 2025 och hur kan vi tillsammans utveckla detta. Det är ett tillfälle för att dela med sig av information, men också kunna lyfta frågor och utvecklingsbehov. 

Träning med några aktiva och ledare från Hagaströms SK.

Arbetet fortsätter nu med en vidare dialog med Hagaström SK, men också så fortsätta resan vidare med nya föreningsbesök och vidare dialoger med i första hand de 34 föreningar som svarade på enkäten. Det är viktig med attraktiva föreningar som erbjuder meningsfull verksamhet till sina medlemmar och det är spännande att få träffa föreningar och få en insikt i hur just deras verksamhet ser ut.

Har din förening frågor eller funderingar kring utveckling av föreningens verksamhet är det bara att höra av er till någon av följande: Sofia Larsson, Mattias Hadders, Sebastian Falk eller Bent Erik Brenden.

  

Skribent: Bent Erik Brenden
Epost: Adressen Gömd


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU