Hoppa till sidans innehåll

Fredagsflödet #2

15 JAN 2021 16:00
Det är ett nytt år och vi presenterar årets första Fredagsflöde.
  • Uppdaterad: 15 JAN 2021 14:21

Det är dags att summera ihop vad som har publicerats på våra sociala medier under den gångna veckan. Denna veckan hämtar vi inläggen från vår Instagram. OBS: Det blir mycket Nils van der Poel då han är i ropet inför kommande EM, men vi bjuder såklart på det vi har fångat upp. Klicka på bilden för att komma till inlägget.

Förra helgen gjorde fyra aktiva från satsningen Olympisk Offensiv säsongsdebut. Det noterades nya personliga rekord och vi säger grattis!

___________________________

Tv4 sporten var och besökte Nils van der Poel och reportaget sändes under förra helgen. Vi får också en glimt av Tomas Gustafson hängandes upp och ner. 

 ___________________________

Veckans #challengeyourskills presenterades av vår aktive Wilhelm Ekensskär som ingår i Olympisk Offensiv. Temat för veckan är Jonglering. Antar du utmaningen? Tagga oss gärna och var med i utlottningen av fina priser.

 ___________________________

Kommande helg arrangeras EM i Hastighetsåkning på skridsko. Nils van der Poel är på plats och tidigare i veckan presenterade vi en NYHET om kommande mästerskap. In och läs!

 ___________________________

Har ni roliga idéer som ni vill testa eller har ni fått ökade kostnader i samband med Coronapandemin? Det finns pengar att söka. Klicka in HÄR för mer info.

___________________________

Följ med Nils van der Poel ut på isen i Heerenveen!

___________________________

Meet the coaches - Johan Röjler och Joel Eriksson

Kolla gärna in våra "Highlights" på Instagram. Där lägger vi det mesta som publiceras i våra händelser. Ps. Då behöver du ett konto på Instagram.

Har du eller din förening någon som ni vill att vi ska publicera? Tipsa oss genom tagga vårat namn, skicka ett direktmeddelande (DM) eller direkt på mail.

Nu önskar vi er en trevlig helg!

 

 

Skribent: Mattias Hadders
Epost: Adressen Gömd


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU