Hoppa till sidans innehåll

Fredagsflödet #47

20 NOV 2020 17:20
Dags att summerar veckans händelser från våra sociala plattformar. Vi delar med oss inlägg från våra följare och våra egna publiceringar.
  • Skapad: 20 NOV 2020 17:20

Det råder tuffa tider just nu och mycket berör Covid-19. Vi förösöker hitta en bra mix av inlägg med både träning och information som berör just Covid-19.


Adam Axelsson som tävlar hastighetsåkning för SK Winner och träna med i Olympisk Offensiv anpassar träningen genom att köra cykelintevaller utomhus. Inte en människa i sikte och bra social distansiering.


Rulltårtorna och Firecrackers från Göteborg anpassar sin träning utifrån det rådande läget. Större avstånd och med inriktning på teknikträning.


Södermalms IK där bl.a Sebastian Forsmark och Kaspar Norberg tränar, visar på hur lätt det är att hålla avstånd genom att ha ett strikk mellan sig. Perfekt redskap för träning utomhus.


Umeå Roller Derby har ställt in gemensamma träningar men tränar tillsammans online istället. Smart tycker vi!


Sven Olsson från Dala Active Skaters hjälper vaktmästarna med isläggning och linjedragning. Allt för att de aktiva födda 2005 och senare ska kunna träna. Tack Sven för att du bidrar!


Det kan vara tufft ekonomiskt just nu. Speciellt när man inte får ha publik på läktaren. Därför gäller det att vara kreativ, tänka annorlunda och kanske nytt. Det har Stockholm Roller Derby gjort. Just nu kör man en kampanj på Tradera där man kan vara med och buda på exklusiva merch! 


Riksidrottsförbundet publicerade i veckan sitt remissvar gällande förbudet mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare. Läs hela svaret här.


Klicka in på vår Facebook-sida och följ oss. I veckan publicerade vi ett inlägg om hur ni kan köpa materialpaket och skridskomärken till er förening.

Tagga oss gärna i era inlägg så publicerar vi.

Skribent: Mattias Hadders
Epost: Adressen Gömd


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU