Hoppa till sidans innehåll

Info om Moralägret 2018

20 MAR 2018 14:24
Vi kommer successivt publicera nyheter om hur planeringsarbetet inför Moralägret 2018 fortlöper. Här med kommer den första informationen.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2018 14:27

Planeringsarbetet inför årets Moraläger 2018 är i full gång. Datumen för lägret är satt mellan den 1-5:e augusti 2018.

 

En arbetsgrupp beståendes av Joanna Meier, Göran van der Poel, Sofia Larsson, Bent Erik Brenden och Mattias Hadders (Projektansvarig). Vi tillsammans kommer jobba för att klä Moralägret till ett attraktivt läger till följande målgrupper

 

  • Barn
  • Föräldrar
  • Aktiva som sträcker sig mellan Ungdom, Junior, Senior och Veteraner 
  • För alla våra idrotter - Inlines, Roller derby, Långfärd, Short track & Hastighet

 

Vi vill erbjuda aktiviteter iform av träning, pysselverkstad, utbildningar, föreläsningar, workshops kring materialkunskap till genomförande av enkla fälttester och gemensamma kvällsaktiviteter för ovanstående målgrupper.

 

  • För barn tänker vi erbjuda lek och rörelseaktiviteter som bygger på barnens intresse och som är lustfyllt. Likaså en pysselverkstad där man ges möjlighet att pyssla med papper, pärlor, kritor eller annat spännande material. På plats kommer vi har ledare som är vana att leka och skapa spännande och lagomt utmanande aktiviter för barn samt har ett intresse för kreativt skapande.
  • Till föräldrar vill vi erbjuda träning och aktiviteter med olika tema kring hur du kan förbättra din kondition, styrka, rörlighet och koordination. Detta genomförs tillsammans med ett antal tränare som kan ge er en god inblick kring träning och som har en tidigare bakgrund som idrottare. Nivån kommer såklart anpassas så att alla har möjlighet att deltaga utifrån sin träningsbakgrund. Vi vill också erbjuda intressanta föreläsningar och workshops där ni kan få en bra plattform kring idrotten och Svenska Skridskoförbundet.
  • Till aktiva vill vi erbjuda en bra mix av träning och utveckling av färdigheter som kan gynna dig inom just din idrott. På plats kommer vi jobba på att få dit bra och utbildade tränare. Vilka dessa blir kommer att presenteras längre fram. Likaså vill vi ge er aktiva möjlighet till kompetensutveckling genom bra och anpassade föreläsningar och workshops. 

 

Det planeras också för en föreläsning/träning med en hemlig men känd idrottare och andra spännande och utmanande aktiviteter.

 

Per idag jobbar vi på att få fram olika prisbilder vad gäller deltagaravgift samt kostnader för mat och boende. Vi kommer att återkomma med mer information gällande kostnaderna men vår målsättning är att alla deltagare ska få valuta för pengarna.

 

Vi som arbetar med Moralägret är såklart nyfikna på om du med familj, kompisar eller andra nära berörda är intresserade av att deltaga på Moralägret 2018. Därför kommer vi göra ett Facebook evenemang för att undersöka just intresset. Har du inte Facebook går det såklart bra att göra en intresseanmälan till This is a mailto link.

 

Vi hoppas få se så många skridskoutövare med familjer på plats i Mora 2018

Skribent: Mattias Hadders
Epost: Adressen Gömd


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU