Hoppa till sidans innehåll

JAKO - ny klädsponsor

29 OKT 2018 22:27
Förbundets nya klädsponsor JAKO är ett tyskt klädmärke som levererar kollektioner för bl a träning, matcher, representation och fritid.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2018 22:27

Förbundet har tecknat ett samarbetsavtal som löper på fyra år där parterna HF Sport, All in Sport AB och JAKO är involverade. 

Under säsongen 2018-2019 kommer ni därmed att se våra aktiva och ledare klädda i utrustning från JAKO i samband med representation vid exempelvis landslagsuppdrag.

Via detta avtal kommer vi även att kunna erbjuda våra medlemsföreningar möjligheten att inhandla produkter till reducerade föreningspriser. Mer om detta kommer inom kort.

Vi ser fram emot ett givande samarbete!

Om JAKO 
Vår passion har drivit oss framåt under alla åren, inspiration att passionerat tillverka det som krävs till aktiva idrottsmän och idrottskvinnor. Rättvisa priser och fokus på funktion har vart vår ledstjärna. För JAKO är alltid målet att vara ärliga mot oss själva och alla utövare. 


Utrustning till idrottslag har vart JAKOs verksamhet sedan starten 1989 mellan floderna Jagst och Kocher i Tyskland. 
Bättre, mer precist och snabbare har alltid vart våra ledord. Ständig förbättring, precisa besked och snabba leveranser är dagliga mål hos oss. JAKO finns idag representerade i mer än 50 länder världen över.

LIVING SPORTS - levande sport, där den nya kollektionen får våra hjärtan att slå lite snabbare. För träning, match, representation eller fritid med Teamline, Active och Casual finner den aktive allt för laget och individen. Nu med fler modeller, mer färgkombinationer och fler designer. 
Bästa tänkbara service på den svenska marknaden skall genomsyra allt JAKO utför.

Om HF Sport 
30 år har HF Sport existerat efter vår start 1987. 

30 år fint samarbete med svenska sporthandlare och idrottsklubbar etc. 
De första 20 åren var egentillverkad team-textil vårt främsta kännemärke – vi överlevde en tid då de stora märkena slog ut all svensk- och dansktillverkad textil. 
Vi har kraftigt minskat detta sedan cirka fem år tillbaka och vi är nu distributörer av tyska JAKO.

Under hela vår levnadstid har sporttillbehör funnits med hos oss. 
Vi har noga valt fabriker med hög kvalitet före billigaste pris och risker med reklamationer. Våra 43 olika underleverantörer tillhör den grupp vi valt att jobba med sedan 1994 – alltså i över 20 år.

Oavsett vinster eller förluster, serievinnare eller inte, så önskar vi er alla mycket glädje med idrotten och dess gemenskap.

Idrotten är viktigare än någonsin! 

Kataloger  https://www.hfsport.se/kataloger

Som en följd av detta samarbete presenterar vi även en ny Webbutik tillsammans med All in sport. Gör ett besök i denna butik

Skribent: Anne Österberg
Epost: This is a mailto link


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU