Hoppa till sidans innehåll

Läger och utbildning i Vänersborg

11 AUG 2017 08:13
Den 25. - 27.augusti arrangeras det isläger i Vänersborg Arena och i samband med lägret kommer det att genomföras Steg 1 utbildning för ledare, samt skiljedomarutbildning/starter utbildning. Utbildningarna kommer att integreras i lägret.
  • Skapad: 11 AUG 2017 08:13

Tränarutbildningen för steg 1 som är ett grundsteg för dig som vill verka som föreningsledare för barn och ungdomar kommer ha sin första träff i Vänersborg. Utbildningen kommer att bestå av 3 träffar där detta är den första där vi samlar alla. Utbildningen startar upp med en kort samling på fredag kväll innan ispass och fortsätter sedan under lördagen och söndagen. Det kommer att vara såväl praktisk som teoretiska pass under denna första träff, men med fokus på det teoretiska. Är du intresserad av att utbilda dig så anmäler du dig till Bent Erik Brenden på This is a mailto link senast den 15.augusti.

Kostnaden för deltagande på denna första träff är 1700 kr och det kommer finnas möjlighet för föreningar att söka bidrag från idrottslyftet för delar av utbildningen. I anmälningsavgiften ingår kost och logi i tvåbäddsrum, samt föreläsnings och kursmaterial för den första träffen. Vill man bo i singelrum tillkommer en extra kostnad på 600 kr. Träff nummer 2 planeras till höstlovet veckan 44 och sedan en avslutande tredje under säsongen (datum ej satt).

Det kommer även att erbjudas en skiljedomarutbilding under ledning av vår interantionella skiljedomare Daniel Cabelduc och detta blir en träff som genomförs under helgen. Uppstart för skiljedomarutbildningen blir fredag kväll i samband med det första ispasset. Denna fortsätter så under lördagen och söndagen. Genom att delta på denna utbildning ges du möjlighet att kunna ta steg 1 i skiljedomarnivån och detta är ett väldigt viktigt steg för att kunna arrangera lokala klubb och distriktstävlingar. Tanken är även att våra aktiva skall få en liten inblick i hur och vilka regler som gäller för att arrangera en tävling. Det är viktigt med duktiga funktionärer för att få bra kvalitativa tävlingar från starten av och vi hoppas därför att många nyttjar tillfället. Anmälan till utbildningen körs till Bent Erik Brenden på This is a mailto link senast den 15.augusti. Utbildningen består av 1 träff och sedan så är det ut och praktisera. Kostnaden för utbildningen är 1700 kr och detta inkluderar kost och logi (i tvåbäddsrum) samt kostnader för utbildningen. Även här kommer det att finnas möjlighet att söka bidrag för delar av kostnaden inom ramen för idrottslyftet. 

Västsvenska skridskoförbundet i samarbete med SK Trollhättan bjuder in till en helg fylld med utmaningar, fart, glädje och kunskapsdelning för aktiva, föräldrar, funktionärer och alla som är intresserade av att utveckla sig inom skridskosporten.

Ytterligare information om lägret finns i inbjudan till lägret och frågor kan skickas till This is a mailto link eller This is a mailto link.

Vi ser fram emot att se DIG i Vänersborg helgen 25. - 27.augusti. 

Skribent: Bent Erik Brenden
Epost: Adressen Gömd


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU