Hoppa till sidans innehåll

Ledarutbildning i Göteborg

17 JUN 2020 08:55
I helgen samlades 13 personer från IFK Göteborg skridsko och IK Wega på Ruddalen för att påbörja en Steg 1 utbildning. Det var en engagerad grupp som på olika nivåer vill engagera sig för att bidra till att utveckla verksamheten i föreningarna.
  • Skapad: 17 JUN 2020 08:55

På den första träffen så tog man utgångspunkt i viktiga frågor så som Idrottens organisation, verksamhetside och värdegrund och det var många spännande tankar och diskussioner. Till ex vad vill vi ha för typ av verksamhet, vem är vi till för och hur ser våra värderingar ut för vi skall nå målet för den verksamhet som man vill bedriva. 

Sedan så fortsatte dagen med introduktion till begreppet physical literacy och även praktiska övningar kopplat till en av de fysiska färdigheterna nämligen koordination.

Att dela med sig, inspirereas och få lite motivation och kunskap är viktiga ingredienser i att skapa en hållbår och växande verksamhet med med stort engagemang och delaktighet. Utbildningen fortsätter med ytterligare träff under sommaren och sedan avslutas kursen till hösten.

 

Skribent: Bent Erik Brenden
Epost: Adressen Gömd


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU