Hoppa till sidans innehåll

På gång i Göteborg

16 JUN 2020 22:38
I Göteborg är det full fart på Ruddalen. Barn, unga och äldre tränar tillsammans under ledning av bla före detta elitåkare och föräldrar.
  • Skapad: 16 JUN 2020 22:38

Bland ledarna ses bla Sofia och Stefan Hassel som har kommit tillbaks till verksamheten efter några års paus. Deras barn är numera aktiva i den yngre gruppen.

Sofia och Stefan tycker att en ledares viktigaste uppgift är att se och inkludera alla aktiva, ha kul, att följa de aktivas utveckling och skapa trygghet i gruppen.


Full fart på Ruddalen!

Bästa med Skridskosporten enligt Sofia:
Att man lär för livet! Skridsko är en sport för alla åldrar! Eftersom det är en individuell sport som körs på en relativt liten arena, kan man finna gemenskap över generationer under ett och samma träningstillfälle! Finns ingen sport där det är så lätt att komma tillbaka. Dörren står alltid öppen och det handlar bara om sin egen förmåga att acceptera det faktum att man inte är där man en gång var, för det är faktiskt helt OK!

Bästa med Skridskosporten enligt Stefan:
Att vara med och se barn och ungdomar utvecklas, viktigt att få barn och ungdomar att röra sig "och komma ifrån den digitala världen en stund" och vara lite fysiska.

Skribent: Sofia Isaksen
Epost: This is a mailto link


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU