Hoppa till sidans innehåll

På gång inom Elit och utvecklingsverksamheten

29 MAJ 2019 12:48
Försäsongen är igång och runt om i landet är man i full gång med sin träningsverksamhet. En grupp inbjudna aktiva har genomfört säsongens första tester i labbet vid Göteborgs Universitet.
  • Skapad: 29 MAJ 2019 12:48

Lägerplanering för utvecklingsverksamheten som är en del av projektstöd från RF elit och ISU developmentprojekt finner du här. Det bygger precis som förra året på några öppna läger för aktiva som är i en satsning eller som är intresserade av att göra en satsning på sin skridskoåkning. 

Detta är tillfällen att tillsammans med förenings och förbundsledare träffas och utvecklas tillsammans och lära av varandra. De öppna lägren innehåller såväl träning som utbildning och dialoger och vi ser fram emot ert deltagande i dessa utvecklingsprojekt. Planen för den kommande säsongen hittar du här.

Inbjudan till säsongens första öppna läger hittar du här 

Vidare pågår rapporter och dialoger med RF Elit och SOK då dessa organisationer nu ser över sina stöd och kommer att framöver jobba med samordnade stöd till idrotten. Denna utvecklingsdialogen ligger till grund för det stöd som vi kan få till vår Elit och utvecklingsverksamhet framöver för våra tre idrotter hastighetsåkning, Roller Derby och Short track. Här pågår som sagt ett omfattande utvecklingsarbete.

Även rapporter och uppföljning mot ISU development commission pågår gällande vidare stöd till vår verksamhet.

Information om uttagningskriterier är att grunden i dessa kommer att ligga kvar från senaste säsongen vad gäller nivå och förutsättningar/ramar. Uttagningskriterier kommer att publiceras med uppdateringar så snabbt ISU har kommit med sina Communications och uppdaterade tävlingskalender. 

En spännande säsong står framför oss och vi ser fram emot att tillsammans fortsätta utvecklingen inom ramen för Making a Better Skating Nation. 

Skribent: Bent Erik Brenden
Epost: Adressen Gömd


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU