Hoppa till sidans innehåll

Städa Sverige - föreningar sökes!

01 MAR 2019 10:24
Städuppdrag finnes - föreningar sökes!
  • Uppdaterad: 01 MAR 2019 10:24

Idrottens miljöorganisation Städa Sverige har sedan 2010 städat utmed Sveriges kuster och främst utmed västkusten. Nu söker vi ytterligare föreningar till premiären 13 april, framför allt i Kungälvs kommun. Kuststädning kommer även att genomföras sista helgen i april och de tre första i maj.

Städa Sverige och Estrella har ett nytt spännande projekt på gång i Angered, Det Goda Vårstädet. Det kommer att genomföras den 18 och den 25 maj och vi söker nu intresserade föreningar eller lag, med ungdomar i åldern 12-16 år, i Angered.

Det stora projektet Älvstädningen fortsätter ett sjunde år. 2019 utökas dessutom projektet med en älv - Indalsälven. Det finns lediga städuppdrag för föreningar/lag i Åre, Krokom, Östersund och Ragunda. Städningen kommer att genomföras 17-18 augusti och vara startskottet för årets Älvstädning. Även vår ambassadör, OS-guldmedaljören Björn Ferry, kommer att delta.

Föreningsrekryteringen är redan igång till projekten ovan och vi ser gärna att föreningar/lag från just er - våra medlemsförbund - söker. Som vanligt får föreningarna en ersättning för sitt deltagande som kan användas till att uppfylla drömmar. För ett städuppdrag krävs cirka 15-20 deltagare, varav minst en ledare över 18 år.

Alla föreningar/lag som vill delta i något av våra projekt är välkomna att fylla i intresseanmälan på vår hemsida: www.stadasverige.se/intresseanmalan/


Tips!
Städa Sverige har också fler spännande miljöprojekt på gång under 2019 som vi berättar mer om senare, bland annat i våra sociala medier. Följ oss gärna för senaste nytt:
Facebook: www.facebook.com/stadasverige
Instagram: stada_sverige, Miljokampar
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/städa-sverige-idrottens-miljöorganisation/
Twitter: https://twitter.com/stadasve/

 

Skribent: Sofia Larsson
Epost: This is a mailto link


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU