Hoppa till sidans innehåll

Stöd till föreningar

17 NOV 2020 13:03
Det är tufft för alla just nu och vi vill återigen uppmana alla att göra allt de kan för att få ner smittspridningen. Folkhälsomyndigheten har genomgående ansett att fysisk aktivitet är bra för folkhälsan och att idrott och träning ska fortsätta.
  • Uppdaterad: 17 NOV 2020 13:03

Detta innebär dock att aktiviteterna kan behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning. 

För att kunna anpassa sin verksamhet kan en del material och uppmuntran behövas, därför erbjuder vi nu följande paket: 

 

ERBJUDANDE 
Vi erbjuder er möjlighet att införskaffa materialpaket och märken för att stimulera och uppmuntra era barn och unga att fortsätta att träna på ett roligt och säkert sätt. Vill du veta mer om hur du kan ta del av detta erbjudande och få tillgång till materialet så kontaktar du Sofia Isaksen via 08-699 61 83 eller This is a mailto link 
Vi vill informera om möjligheten att köpa in materialpaket med utrustning (konor, käppar mm) för att kunna dela upp verksamheten i mindre grupper vid behov, det är också ett utmärkt tillfälle att träna på grundläggande färdigheter som i förlängningen kommer att kunna vara positivt för de aktiva. Det finns också möjlighet att köpa in sk Skridskomärken (baserade på ett antal färdigheter) som föreningen kan uppmuntra sina barn och ungdomar med. Övningarna kan utföras med vilken typ av skridskor som helst. Vill din förening beställa kontaktar ni kansliet.

Skribent: Sofia Isaksen
Epost: This is a mailto link


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU