Hoppa till sidans innehåll

Utbildning som ledare eller funktionär

21 JUN 2017 08:00
Svensk skridsko behöver dig som vill engagera dig i skridskosporten och just därför vill vi ha med just dig i någon av våra utbildningar. Under hösten kommer SSF att köra igång med olika utbildningar.
  • Skapad: 21 JUN 2017 08:00

Duktiga funktionärer, ledare och tränare på olika nivåer i föreningarna är avgörande för att skapa en attraktiv och bra föreningsverksamheten. Detta är ett av de prioriterade områden för Svensk skridsko att arbete med i den kommande perioden.

För dig som är intresserad av skridsko och vill vara med att utveckla verksamheten kommer vi som sagt att starta upp med utbildningar under hösten. Vi vill härmed lyfta fram datum för uppstart av  utbildningar. Under den kommande säsongen kommer vi att satsa på tränarutbildning steg 1, skiljedomarutbildning grundnivå och starter utbildningar för hastighet.

Vi vill att du redan nu bokar in helgen den 25.-27.augusti i Vänersborg, som kommer vara uppstart för tränarutbildning steg 1 för is sporterna, vi kommer även under denna helg att genomföra stegutbildning för starters och skiljedomare. Se här på hemsidan för mer information och inbjudan till dessa utbildningar. 

Skribent: Bent Erik Brenden
Epost: Adressen Gömd


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU