Hoppa till sidans innehåll

Utvecklingsläger i Heerenveen

16 SEP 2019 23:39
Måndag samlades ett gäng spända och nyfikna ungdomar på Arlanda för att ge sig iväg till Heerenveen för en veckas träningsläger och utveckling i Thialf Arena tillsammans med Thialf Academy.
  • Uppdaterad: 16 SEP 2019 23:39

Under den kommande veckan så kommer ungdomarna tillsammans med ledarna Gisle Tverland, Joel Eriksson och Bent Erik Brenden tillbringa veckan i den inspirerande miljön i Thialf Arena i Heerenveen.

Lägret är en del i förbundet utvecklingsverksamhet och har möjliggjorts genom projektstöd från RF och ISU development commission. Fokus är på att bredda och öppna upp för att skapa förutsättningar för de aktiva att utvecklas så mycket som möjligt tillsammans med skridskoåkare från andra miljöer.

Under veckan kommer vi att samarbete med Thialf Academy under ledning av Simon Kuipers. Vi kommer att genomföra träning på is och i gymmet/barmark, seminarier och utvecklande dialoger för att förbereda för den kommande säsongen.

Ni kan följa lägret via förbundets sociala medier. 

Med på lägret är Isac Forslund och Emil Klockar från Sundsvalls SK, Erika Lindgren från Eskilstuna IK, Oskar Nilsson SK Pollux, Gustav Arnell, Disa Arnell, Sebastian Åleskog, Malin Vikström, Alva Winroth, Vinnie Hjelm och Simon Jeppsson alla från Hagaström. Från Motala AIF är Tina Svensson, medan SK Trollhättan är representerade med David Karlingsjö, Wilhelm Ekensskär och Ludvig Nylén. Från IFK Göteborg är det Ann-Marie Lindqvist och Södermalms IK är representerade med Kaspar Norberg och Sebastian Forsmark. 

Vi vill tacka för stödet från våra samarbetspartners ISU development, RF Elit och JAKO som alla är med att bidrar till utvecklingen av Making a Better Skating Nation.

Skribent: Bent Erik Brenden
Epost: Adressen Gömd


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU