Hoppa till sidans innehåll

Vi söker en testgrupp

23 SEP 2020 09:22
Vill du ingå i en testgrupp och ge respons på våra kommande utbildningar på utbildning.skridsko.se?
  • Uppdaterad: 23 SEP 2020 09:22

Svenska Skridskoförbundet kommer under hösten 2020 erbjuda digitala utbildningar riktade till alla våra medlemsföreningar som är anslutna till Svenska Skridskoförbundet. Det innebär att du som är medlem i en förening har möjlighet att skaffa dig bredare kunskaper som berör både våra olika idrotter men också generella kunskaper inom Idrottsrörelsen. Som en del av utvecklingen av vår utbildningsverksamhet har vi lanserat en digital utbildningsplattform (IUP) där all vår utbildningsverksamhet kommer att genomföras och administreras framöver. 

Innan vi publicerar våra olika utbildningar vill vi att en testgrupp ska få testköra dessa innan dem publiceras. Därför söker vi en grupp om fem personer. Är du en aktiv utövare, ledare, tränare, förälder eller funktionär är nyfiken och är intresserad av att deltaga?  Skicka ett ett mail till This is a mailto link så tar vi det vidare därifrån.

Vi kommer inom kort publicera vad ni i föreningarna måste göra för att plattformen ska fungera optimalt. Håll utkik här på hemsidan och Skridskonytt.

Skribent: Mattias Hadders
Epost: Adressen Gömd


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridskoförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996100
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU